Budinca cu cartofi si branza

Iti trebuie:

  • 8 cartofi
  • 75 g unt
  • 3 linguri telemea de oaie
  • 4 oua
  • 2 linguri pesmet
  • putin lapte
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine cartofii si se sterg cu un prosop de bucatarie.
  2. Dupa aceea cartofii se coc la cuptor, apoi se curata si li se scoate miezul care se amesteca cu untul, brinza rasa, galbenusurile si pesmetul inmuiat in lapte; se sareaza si se pipereaza dupa gust,
  3. apoi se adauga albusurile batute spuma tare.
  4. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si se coace la cuptor, timp de 45 minute.
  5. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes