Budinca de taietei cu branza de vaci

Iti trebuie:

  • 250 g taietei
  • 400 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 100 g stafide
  • razatura de lamaie
  • un praf de sare
  • margarina cat o nuca.
Pregatesti asa:
  1. Pui la fiert taieteii in apa clocotita in care ai pus si un strop de ulei ca sa nu se prinda.
  2. Dupa ce au fiert, ii scurgi bine si ii amesteci cu branza, galbenusurile, zaharul, coaja de lamaie, stafidele si numai la final albusurile batute spuma cu un praf de sare.
  3. Ungi o cratita cu margarina, rastorni tot amestecul si dai la cuptor pentru 20 de minute.
  4. Cand este gata, rastorni pe o farfurie si decorezi cu stafide.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes