skip to main |
skip to sidebar
Aperitiv cu branza si sunca
Iti trebuie:
- 400 g telemea oaie
- 300 ml smantana groasa
- 250 g branza de vaci
- 1 ardei gras rosu
- 1/2 ardei gras galben
- 5 codite de ceapa verde
- 100 g boabe de mazare ( sau din conserva )
- 10 g gelatina
- 4 linguri lapte dulce
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Dai branza de oaie pe razatoare si o amesteci cu smantana si branza de vaci scursa bine.
- Adaugi ardeii taiati cubulete mici, mazarea scursa de zeama in care a fost conservata, coditele de ceapa verde tocate marunt.
- Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si amesteci totul cu grija sa nu se sfarame ingredientele.
- Topesti gelatina in lapte caldut si dupa ce se raceste o amesteci cu ingredientele de mai sus.
- Tapetezi o tava de cozonac cu folie alimentara, apoi torni compozitia, presand bine sa nu aiba goluri de aer, acoperi cu folie si o lasi la frigider de seara pana dimineata, sa se intareasca bine.
- O servesti taiata felii.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu