Iti trebuie:
- 400 g branza dulce de vaci
- 100 g telemea de oi
- 200 g somon
- 3 linguri de smantana
- 1 legatura mica marar
- sare
- piper
- 10 g gelatina
- paine integrala
- Lasi foaia de gelatina in apa rece pentru 10 minute si dupa aceea o pui la topit la bain marie.
- Dai telemeaua de oi pe razatoarea fina si o amesteci cu branza dulce de vaci scursa bine de zer, somonul tocat marunt, smantana, sare, piper si mararul tocat marunt.
- Amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.
- Torni si gelatina usor si amesteci energic.
- Tai toastul integral in patratele mici cat o imbucatatura, asezi crema de branza si somon iar deasupra asezi un alt patrat din paine toast.
- Decorezi tartinele dupa preferinta.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu