Crema de telemea si oua

Iti trebuie:

  • 200 g branza de bivolita
  • 5 oua
  • 1 ceapa rosie
  • 3 linguri unt
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita marar tocat marunt
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 3 linguri smantana
Pregatesti asa:
  1. Pui ouale la fiert si le lasi pana cand devin tari.
  2. Dupa ce au fiert, le tii cateva minute in apa rece pentru a fi mai usor de curatat.
  3. Decojesti ouale si le dai pe razatoare.
  4. Adaugi untul moale, mustarul, 1 lingura zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
  5. Adaugi apoi smantana, mararul fin tocat, ceapa tocata cat mai marunt, branza data pe razatoare si amesteci bine.
  6. Lasi crema de branza si oua la rece pana in momentul servirii.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes