Bagheta cu crema de branza si ansoa

Iti trebuie:

  • 250 g telemea de oaie
  • 50 g unt
  • 50 ml lapte
  • 1 lingura mustar
  • un varf cutit boia
  • 1 lingura pasta de ansoa
  • sare
  • piper
  • 10 fasii de ansoa
  • 10 capere
  • 2 baghete
Pregatesti asa:
  1. Tai baghetele rondele si le pui la cuptor pentru a se rumeni frumos.
  2. Freci branza cu untul si cu laptele.
  3. Adaugi boiaua, mustarul, pasta de ansoa si condimentezi dupa gust.
  4. Ungi rondelele de bagheta cu crema de branza, decorezi cu fasiutele de ansoa rulate in iurul unei capere si cu verdeata.
  5. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes