Aperitiv cu pateu

Iti trebuie:

  • 500 g pateu de gasca
  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • o lingura faina pentru uns tava
  • o lingura unt
Pregatesti asa:
  1. Se bat bine ouale cu un praf de sare.
  2. Se adauga smantana, piperul si se amesteca foarte bine.
  3. Peste oua se adauga pateul de gasca si se mixeaza foarte bine.
  4. O tava de chec se unge cu foarte putin unt si se tapeteaza cu faina, aruncand surplusul.
  5. Se toarna compozitia, se niveleaza suprafata si se da la cuptor pentru maximum 30 de minute.
  6. Se lasa apoi sa se raceasca in tava.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes