skip to main |
skip to sidebar
Crema de branza si capia
Iti trebuie:
- 400 g branza de vaci
- 6 ardei capia copti
- 250 g telemea de oaie
- 200 g smantana
- 150 g unt
- 6 oua
- 250 g sunca presata
- 1 legatura marar
- sare
- piper alb
- 3 pliculete gelatina
Pregatesti asa:
- Pui ouale la fiert si le lasi pana cand acestea devin tari.
- Dai telemeaua pe razatoarea mica.
- Mixezi branza de vaci cu telemeaua rasa, untul si smantana pana devine o pasta fina.
- Condimentezi cu sare si piper, adaugi mararul tocat marunt, iar la sfarsit gelatina inmuiata in 100 ml de apa si topita la bain-marie.
- Omogenizezi bine.
- Imbraci o forma de chec cu folie alimentara, asezi un strat de ardei capia copti taiati pe jumatate, apoi unul din pasta de branza.
- Peste pasta de branza asezi ouale fierte si intre ele rulouri facute din felii subtiri de sunca.
- Acoperi cu ardei copti, pasta de branza si iar ardei copti.
- O dai la rece peste noapte, o rastorni si o decorezi cu rondele de castraveti si frunzulite de patrunjel.
- O feliezi si o servesti.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu