Crema de branza si capia

Iti trebuie:

  • 400 g branza de vaci
  • 6 ardei capia copti
  • 250 g telemea de oaie
  • 200 g smantana
  • 150 g unt
  • 6 oua
  • 250 g sunca presata
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper alb
  • 3 pliculete gelatina
Pregatesti asa:
  1. Pui ouale la fiert si le lasi pana cand acestea devin tari.
  2. Dai telemeaua pe razatoarea mica.
  3. Mixezi branza de vaci cu telemeaua rasa, untul si smantana pana devine o pasta fina.
  4. Condimentezi cu sare si piper, adaugi mararul tocat marunt, iar la sfarsit gelatina inmuiata in 100 ml de apa si topita la bain-marie.
  5. Omogenizezi bine.
  6. Imbraci o forma de chec cu folie alimentara, asezi un strat de ardei capia copti taiati pe jumatate, apoi unul din pasta de branza.
  7. Peste pasta de branza asezi ouale fierte si intre ele rulouri facute din felii subtiri de sunca.
  8. Acoperi cu ardei copti, pasta de branza si iar ardei copti.
  9. O dai la rece peste noapte, o rastorni si o decorezi cu rondele de castraveti si frunzulite de patrunjel.
  10. O feliezi si o servesti.
  11. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes