skip to main |
skip to sidebar
Desert cu budinca si piscoturi
Iti trebuie:
- 300 g piscoturi
- 1 plic praf pentru budinca de vanilie
- 500 ml lapte
- 3 linguri zahar
- 100 g stafide
- 100 g ciocolata de menaj
- 300 g capsune
Pregatesti asa:
- Cureti stafidele de codite si le speli. Pui intr-o strecuratoare capsunele si le treci repede, prin jet de apa rece. Le cureti de frunzulite si codite si le lasi sa se scurga.
- Asezi piscoturile in cupe de compot, rupandu-le in bucati, daca este nevoie. Prepari budinca urmand instructiunile de pe plic si folosind zaharul si laptele, in prealabil fiert si racit, incorporezi stafidele in budinca de vanilie calda.
- Torni budinca peste piscoturile repartizate in cupe. Deasupra fiecarei portii, razi mare ciocolata.
- Lasi desertul la racit, inainte de a-l servi, il ornezi cu fructe.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu