Pasta festiva de creveti

Iti trebuie:

  • 400 g creveti decorticati
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura mustar
  • 1 galbenus de ou
  • 1 legatura marar verde tocat marunt
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 pachet de biscuiti sarati sau paine prajita
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput pui crevetii la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Din momentul in care apa a dat in fiert mai lasi 5 minute.
  3. Clatesti crevetii sub un jet de apa rece si ii lasi la scurs.
  4. Intre timp pui la fiert un ou.
  5. Fierbi oul tare.
  6. Pasezi crevetii cu blenderul, apoi adaugi galbenusul fiert si cateva linguri cu ulei, turnand putin cate putin.
  7. La pasta de creveti, pui si o lingurita de mustar si smantana.
  8. Amesteca pana se omogenizeaza foarte bine.
  9. Potrivesti gustul de sare si piper si lasi la rece pana in momentul servirii, astfel pasta capata si consistenta.
  10. Cu o seringa de decor sau cu o punga avand un colt taiat, pune pe biscuiti putina pasta de creveti, apoi decoreaza-i dupa preferinta.
  11. Adauga la fiecare un fir de marar si da din nou la rece.
  12. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes