skip to main |
skip to sidebar
Pasta festiva de creveti
Iti trebuie:
- 400 g creveti decorticati
- 2 linguri smantana
- 1 lingura mustar
- 1 galbenus de ou
- 1 legatura marar verde tocat marunt
- sare
- piper
- ulei
- 1 pachet de biscuiti sarati sau paine prajita
Pregatesti asa:
- Pentru inceput pui crevetii la fiert in apa rece cu un praf de sare.
- Din momentul in care apa a dat in fiert mai lasi 5 minute.
- Clatesti crevetii sub un jet de apa rece si ii lasi la scurs.
- Intre timp pui la fiert un ou.
- Fierbi oul tare.
- Pasezi crevetii cu blenderul, apoi adaugi galbenusul fiert si cateva linguri cu ulei, turnand putin cate putin.
- La pasta de creveti, pui si o lingurita de mustar si smantana.
- Amesteca pana se omogenizeaza foarte bine.
- Potrivesti gustul de sare si piper si lasi la rece pana in momentul servirii, astfel pasta capata si consistenta.
- Cu o seringa de decor sau cu o punga avand un colt taiat, pune pe biscuiti putina pasta de creveti, apoi decoreaza-i dupa preferinta.
- Adauga la fiecare un fir de marar si da din nou la rece.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu