skip to main |
skip to sidebar
Aperitv exotic
Iti trebuie:
- 400 g cocteil de fructe de mare
- 2 rosii
- 2 cuburi branza topita
- 1 ou
- 150 g spanac
- 40 g unt
- sare
- nucsoara
- zeama de lamaie
Pregatesti asa:
- Intr-un vas cu apa rece si un praf de sare pui fructele de mare la fiert, adaugand si coaja de lamaie.
- Speli bine frunzele de spanac si dupa 10 minute adaugi si spanacul in vasul in care fierb fructele de mare.
- Scurgi apa, presari un praf de nucsoara, parmezanul si rosia taiata cubulete si stropesti cu zeama de lamaie.
- Ungi cu unt forme de ceramica rotunde, asezi un cubulet mic de unt in fiecar forma si umpli forma cu amestecul de fructe de mare.
- Bati oul si il torni peste amestec iar deasupra, pui cate o jumatate de cub de branza topita, taiat bucatele.
- Dai la cuptor pentru 15 minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu