Iti trebuie:
- 1 bagheta
- 250 g sunca
- 2 morcovi fierti
- 2 castraveti
- 200 g telemea
- 4 linguri smantana
- 4 linguri cascaval ras
- 4 linguri mazare fiarta ( sau din conserva )
- sare
- piper
- Tai sunca cubulete si o pui intr-un bol.
- Adaugi morcovii si castravetii taiati cubulete, telemeaua si cascavalul date pe razatoare, mazarea fiarta si scursa bine de apa, sare, piper si smantana si amesteci cu grija pentru a nu sfarama ingredientele.
- Tai bagheta pe jumatate, scoti miezul si umpli cu salata de sunca si legume.
- Infoliezi in folie alimentare si dai totul la rece pentru circa 1 ora.
- Dupa o ora, scoti bagheta, o tai rondele si o asezi pe un platou.
- Un aperitiv delicios si foarte usor de pregatit!
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu