Rulada de spanac cu branza

Iti trebuie:

  • 700 g spanac
  • 3 linguri unt
  • 1 lingura hrean ras
  • 450 g telemea rasa
  • 150 g crema de branza
  • 400 g piept de curcan
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine frunzele de spanac si le pui la oparit pana cand acestea se inmoaie.
  2. Dupa ce au fiert, le lasi la scurs intr-o strecuratoare.
  3. Toci marunt spanacul, il amesteci cu untul si hreanul si lasi sa se raceasca.
  4. Pui pieptul de curcan la fiert in apa rece cu un praf de sare, avand grija sa inlaturi spuma.
  5. Pe masa de lucru intinzi o folie de bucatarie si asezi intr-un strat uniform piure de spanac.
  6. Peste foaia de spanac asezi un strat de telemea data pe razatoarea fina si amestecata cu crema de branza, iar peste aceasta pui pieptul de curcan tocat, uniformizezi si rulezi foaia de spanac, apoi strangi cu ajutorul foliei si pui ruloul obtinut intr-o tava de chec si dai la frigider pentru cateva ore.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes