Pentru crema de branza iti trebuie:
- 500 g branza de vaci
- 80 g unt
- 125 g telemea de oi
- 1 legatura marar tocat fin
- 2 catei de usturoi
- 6 galbenusuri de ou fiert
- 100 g unt
- 1 lingura smantana
- 2 linguri mustar
- cateva fire de marar tocate marunt
- 6 albusuri de ou fiert
- 80 g unt
- 250 g sunca presata
- 3 masline fara samburi
- Amesteci ingredientele de la fiecare pasta in parte, intinzi cele doua paste, cea alba si cea galbena, una peste alta, pe o folie de aluminiu si le dai la rece pentru 30 de minute.
- Scoti apoi de la frigider si intinzi pe deasupra pasta de sunca si rulezi cu grija.
- Lasi rulada in folie la frigider sa se intareasca.
- Dupa ce o scoti, o tai felii, pe care le ornezi cu ce ai la indemana.
- Este un aperitiv cu care ii veti surpinde pe invitatii dumneavoastra.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu