Aperitiv cu branza dulce si somon

Iti trebuie:

  • 400 g branza dulce de vaci
  • 100 g telemea de oi
  • 200 g somon
  • 3 linguri de smantana
  • 1 legatura mica marar
  • sare
  • piper
  • 10 g gelatina
  • paine integrala
Pregatesti asa:
  1. Lasi foaia de gelatina in apa rece pentru 10 minute si dupa aceea o pui la topit la bain marie.
  2. Dai telemeaua de oi pe razatoarea fina si o amesteci cu branza dulce de vaci scursa bine de zer, somonul tocat marunt, smantana, sare, piper si mararul tocat marunt.
  3. Amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.
  4. Torni si gelatina usor si amesteci energic.
  5. Tai toastul integral in patratele mici cat o imbucatatura, asezi crema de branza si somon iar deasupra asezi un alt patrat din paine toast.
  6. Decorezi tartinele dupa preferinta.
  7. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes