skip to main |
skip to sidebar
Capia umpluti cu branza si sunca
Iti trebuie:
- 8 ardei capia mari
- 30 g sunca
- 150 g unt
- 400 g branza cremoasa
- 100 g telemea de oi
- 1 ardei gras rosu
- 2 catei de usturoi
- 1/2 ceapa
- 1 lingurita patrunjel tocat
- 1 lingura boia dulce
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Tai sunca si ardeiul gras cubulete, ceapa si usturoiul le toci marunt si le asezi intr-un castron mare.
- Adaugi patrunjelul tocat fin, branza cremoasa, untul moale si telemeaua rasa, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si le amesteci.
- Ardeii ii cureti de cotoare si nervurile din interior, ii speli bine si-i pui la scurs, dupa care ii usuci cu prosoape absorbante.
- Umpli ardeii cu amestecul de branza, ii asezi pe un platou si-i dai la rece pentru doua ore.
- Cand ii servesti, ii tai felii si-i presari cu boia dulce.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu