skip to main |
skip to sidebar
Castraveti umpluti cu icre
Iti trebuie:
- 7 castraveti
- 120 g icre de crap
- 120 g gris
- 175 ml ulei floarea soarelui
- 1/2 ceapa rosie
- patrunjel
- marar
- zeama de lamaie
- sare
Pregatesti asa:
- Prepari salata de icre.
- Pui grisul la fiert in apa care clocoteste, amesteca usor si lasa pe foc pana se ingroasa.
- Cand se raceste, amesteca-l cu icrele, turnand din cand in cand cate putin ulei.
- Cand totul este bine omogenizat, si cantitatea s-a dublat, pune zeama de lamaie, putina verdeata tocata si adauga doua linguri cu apa minerala, ca salata sa devina mai pufoasa.
- Curata castravetii, taie-i in bucati potrivite si scobeste-i de seminte si miez.
- Umple cosuletele din castravete cu salata de icre, orneaza-le cu verdeturi, ceapa rosie sau seminte de pin.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu