Crema de masline

Iti trebuie:

  • 300 g masline negre fara samburi
  • 5 fileuri de ansoa in ulei
  • 2-3 linguri capere
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Toci cat mai marunt maslinele si usturoiul.
  2. File-urile de ansoa le pui la scurs in uleiul in care au-stat  pe servete de hartie, apoi le tai si pe ele marunt.
  3. Scurgi caperele din zeama in care au fost conservate.
  4. Pui toate ingredientele intr-un blender si torni uleiul pe masura ce se maruntesc, asa cum se face in cazul maionezei.
  5. Dai pasta la rece pentru 15 minute si apoi o servesti pe paine prajita.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes