Oua umplute delicioase

Iti trebuie:

  • 8 oua
  • o lingura patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 4 linguri telemea sau cascaval ras
  • 1 pahar smantana
  • o lingurita mustar
  • 1/2 lingura unt
  • cateva linguri lapte
Pregatesti asa:
  1. Pui ouale la fiert intr-un recipient cu apa rece.
  2. Lasi ouale atata timp cat este necesar pentru a fi fierte tari.
  3. Ouale fierte tari si bine racite se curata de coaja si se taie in doua jumatati, pe lung.
  4. Galbenusurile se scot cu grija ca sa nu se rupa albusurile.
  5. Galbenusurile se paseaza prin sita sau se zdrobesc bine cu furculita, apoi se amesteca cu putina smantana, sare, piper, patrunjel verde fin tocat si mustar.
  6. Se umplu jumatatile de albusuri.
  7. Ouale umplute se asaza intr-un vas jena bine uns cu unt.
  8. Deasupra se toarna smantana diluata cu putin lapte in care se amesteca cascaval ras (telemea).
  9. Vasul se introduce in cuptor 20 de minute.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes