skip to main |
skip to sidebar
Oua umplute delicioase
Iti trebuie:
- 8 oua
- o lingura patrunjel verde tocat
- sare
- piper
- 4 linguri telemea sau cascaval ras
- 1 pahar smantana
- o lingurita mustar
- 1/2 lingura unt
- cateva linguri lapte
Pregatesti asa:
- Pui ouale la fiert intr-un recipient cu apa rece.
- Lasi ouale atata timp cat este necesar pentru a fi fierte tari.
- Ouale fierte tari si bine racite se curata de coaja si se taie in doua jumatati, pe lung.
- Galbenusurile se scot cu grija ca sa nu se rupa albusurile.
- Galbenusurile se paseaza prin sita sau se zdrobesc bine cu furculita, apoi se amesteca cu putina smantana, sare, piper, patrunjel verde fin tocat si mustar.
- Se umplu jumatatile de albusuri.
- Ouale umplute se asaza intr-un vas jena bine uns cu unt.
- Deasupra se toarna smantana diluata cu putin lapte in care se amesteca cascaval ras (telemea).
- Vasul se introduce in cuptor 20 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu