skip to main |
skip to sidebar
Rulada cu pateu si sunca de pui
Iti trebuie:
- 6 oua
- 6 linguri mari faina
- 1 praf de sare
- marar
- 200 g ficat de porc sau de pasare
- 1 gogosar murat
- 1 castravete murat
- sare
- piper
- 6 felii de sunca de pui
Pregatesti asa:
- Bati albusurile spuma cu un praf de sare.
- Freci galbenusurile cu 1 lingura de faina si le incorporezi in albusuri.
- Adaugi faina in ploaie si mararul.
- Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coci rulada la foc mic.
- Rastorni blatul si rulezi exact ca la rulada clasica intr-un prosop umed.
- Separat, freci pateul cu gogosarul si cu castravetii taiati marunt.
- Ungi blatul, presari sunca taiata in bucati mici si rulezi, infasori rulada in folie alimentara si o dai timp de 1 ora la rece.
- Scoti rulada si o tai in bucati potrivite.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu