Rulada cu pateu si sunca de pui

Iti trebuie:

  • 6 oua
  • 6 linguri mari faina
  • 1 praf de sare
  • marar
  • 200 g ficat de porc sau de pasare
  • 1 gogosar murat
  • 1 castravete murat
  • sare
  • piper
  • 6 felii de sunca de pui
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile spuma cu un praf de sare.
  2. Freci galbenusurile cu 1 lingura de faina si le incorporezi in albusuri.
  3. Adaugi faina in ploaie si mararul.
  4. Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coci rulada la foc mic.
  5. Rastorni blatul si rulezi exact ca la rulada clasica intr-un prosop umed.
  6. Separat, freci pateul cu gogosarul si cu castravetii taiati marunt.
  7. Ungi blatul, presari sunca taiata in bucati mici si rulezi, infasori rulada in folie alimentara si o dai timp de 1 ora la rece.
  8. Scoti rulada si o tai in bucati potrivite.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes