skip to main |
skip to sidebar
Oua umplute
Iti trebuie:
- 10 oua
- 250 g pateu de ficat de gasca
- 1 lingura mare smantana
- sare
- piper
- 1 castravete murat
- masline
- frunze de patrunjel
Pregatesti asa:
- Speli ouale unul cate unul si le pui la fiert in apa rece.
- Lasi ouala sa fiarba pana cand devin tari.
- Dupa ce au fiert le lasi 10 minute in apa rece si le cureti de coaja.
- Tai ouale pe jumatate si le scoti galbenusul.
- Amesteci galbenusurile de la ouale fierte cu pateul de gasca si lingura de smantana si amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.
- Cu aceasta compozitie umpli jumatatile de albus.
- Faci maioneza din galbenus, ulei si sare.
- Cu maioneza ornezi albusul umplut cu crema de pateu de ficat si galbenusuri.
- Ornezi cu frunze de patrunjel, castravete murat si masline.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu