Oua umplute

Iti trebuie:

  • 10 oua
  • 250 g pateu de ficat de gasca
  • 1 lingura mare smantana
  • sare
  • piper
  • 1 castravete murat
  • masline
  • frunze de patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Speli ouale unul cate unul si le pui la fiert in apa rece.
  2. Lasi ouala sa fiarba pana cand devin tari.
  3. Dupa ce au fiert le lasi 10 minute in apa rece si le cureti de coaja.
  4. Tai ouale pe jumatate si le scoti galbenusul.
  5. Amesteci galbenusurile de la ouale fierte cu pateul de gasca si lingura de smantana si amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.
  6. Cu aceasta compozitie umpli jumatatile de albus.
  7. Faci maioneza din galbenus, ulei si sare.
  8. Cu maioneza ornezi albusul umplut cu crema de pateu de ficat si galbenusuri.
  9. Ornezi cu frunze de patrunjel, castravete murat si masline.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes