skip to main |
skip to sidebar
Pasta de masline
Iti trebuie:
- 300 g masline fara samburi
- 300 g telina
- 3-4 linguri ulei de masline
- 2 cepe rosii
- 4 catei de usturoi
- 1 legatura patrunjel
- 1 gogosar
- 1 lingura pesmet
Pregatesti asa:
- Lasati maslinele cateva minute in apa rece pentru a mai inlatura din gustul foarte sarat al acestora.
- Scurgeti bine maslinele de apa si dati-le prin masina de tocat carne.
- Curatati telina spalata si radeti-o cat mai fin pe o razatoare cu ochiuri mici sau dati-o tot prin masina de tocat came.
- Amestecati telina cu pasta de masline si adaugati treptat, amestecand incontinuu, uleiul.
- Cand ati obtinut un amestec omogen, adaugati ceapa taiata foarte marunt, usturoiul pisat, ardeiul taiat in cubulete, patrunjelul tocat si pesmetul.
- Amestecati pentru omogenizare.
- Serviti pasta cu paine prajita.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu