Pasta de masline

Iti trebuie:

  • 300 g masline fara samburi
  • 300 g telina
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 gogosar
  • 1 lingura pesmet
Pregatesti asa:
  1. Lasati maslinele cateva minute in apa rece pentru a mai inlatura din gustul foarte sarat al acestora.
  2. Scurgeti bine maslinele de apa si dati-le prin masina de tocat carne.
  3. Curatati telina spalata si radeti-o cat mai fin pe o razatoare cu ochiuri mici sau dati-o tot prin masina de tocat came.
  4. Amestecati telina cu pasta de masline si adaugati treptat, amestecand incontinuu, uleiul.
  5. Cand ati obtinut un amestec omogen, adaugati ceapa taiata foarte marunt, usturoiul pisat, ardeiul taiat in cubulete, patrunjelul tocat si pesmetul.
  6. Amestecati pentru omogenizare.
  7. Serviti pasta cu paine prajita.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes