Rulada aperitiv cu pateu

Iti trebuie:

  • 400 g pateu de pui
  • 300 g piept de pui fiert
  • 300 g branza de vaci
  • 150 g gorgonzola
  • 200 g felii de branza topita
  • 100 ml smantana
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Dai carnea de pui prin masina de tocat carne.
  2. Amesteci carnea de pui cu pateul si mararul tocat fin.
  3. Amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.
  4. Condimentezi cu sare si piper, amesteci bine si dai compozitia la frigider pentru o ora.
  5. Amesteci branza de vaci cu branza de gorgonzola si cu smantana si dai amestecul la frigider.
  6. Pe o folie alimentara intinzi amesctecul de pate, peste pateu asezi felii de branza topita si pasta de pranza cu smantana, iar deasupra presari marar tocat marunt.
  7. Rulezi ajutandu-te de folie, apoi lasi rulada la rece pentru 3-4 ore.
  8. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes