skip to main |
skip to sidebar
Fursecuri cu nuca si scortisoara
Iti trebuie:
- 300 g faina integrala
- 3 albusuri
- 200 g zahar pudra
- 5 plicuri zahar vanilat
- 1 esenta de rom
- 2 lingurite cu varf de pudra de scortisoara
- 350 g nuca macinata
- zahar pudra pentru decor
Pregatesti asa:
- Bati albusurile spuma cu zaharul.
- Pui deoparte 4 linguri.
- In restul de spuma, incorporezi scotisoara si 200 g nuca, esenta de rom, zaharul vanilat si amesteci bine.
- Pe masa de lucru pui faina, cu o scobitura la mijloc.
- Torni deasupra compozitia preparata inainte si framanti.
- Adaugi si restul de nuca, amestecand pana aluatul devine nelipicios.
- Intinzi apoi o foaie de circa 1 cm grosime.
- Decupezi diferite forme, dupa plac.
- Tapetezi tava cu hartie de copt, o ungi putin cu ulei, apoi asezi fursecurile.
- Introduci tava in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aproximativ 20 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu