Fursecuri cu nuca si scortisoara

Iti trebuie:

  • 300 g faina integrala
  • 3 albusuri
  • 200 g zahar pudra
  • 5 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
  • 2 lingurite cu varf de pudra de scortisoara
  • 350 g nuca macinata
  • zahar pudra pentru decor
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile spuma cu zaharul.
  2. Pui deoparte 4 linguri.
  3. In restul de spuma, incorporezi scotisoara si 200 g nuca, esenta de rom, zaharul vanilat si amesteci bine.
  4. Pe masa de lucru pui faina, cu o scobitura la mijloc.
  5. Torni deasupra compozitia preparata inainte si framanti.
  6. Adaugi si restul de nuca, amestecand pana aluatul devine nelipicios.
  7. Intinzi apoi o foaie de circa 1 cm grosime.
  8. Decupezi diferite forme, dupa plac.
  9. Tapetezi tava cu hartie de copt, o ungi putin cu ulei, apoi asezi fursecurile.
  10. Introduci tava in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aproximativ 20 de minute.
  11. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes