skip to main |
skip to sidebar
Pizza din carne de pasare
Iti trebuie:
- 800 g carne de pasare
- 1 ceapa
- 4 rosii
- 1 conserva stiulete de porumb
- 250 g mozzarella
- 1 ou
- putin unt
- 2 linguri tarate de ovaz
- 1 lingurita cimbru uscat sare de mare
- piper alb.
Pregatesti asa:
- Se macina carnea.
- Ceapa se curata si se taie marunt.
- Rosiile spalate se taie rondele.
- Porumbul si mozzarella se scurg.
- Carnea macinata se amesteca cu ceapa, oul si cu taratele.
- Se condimenteaza cu sare, piper alb si cimbru.
- Se unge cu unt o forma de pizza sau o tava termorezistenta mai plata (cu un diametru de 22-24 cm).
- Compozitia de carne se pune in tava, se aseaza jur-imprejur porumbul, iar intre se pun rondelele de rosii.
- Apoi se acopera cu mozzarella taiata tot rondele.
- Se da la cuptor incalzit la 200 °C pentru 15-20 de minute.
- Se serveste taiata felii.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu