Cotlete de miel cu sos de lamaie

Iti trebuie:

  • 8 cotlete mici de miel ( sau berbecut )
  • 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita cu rozmarin uscat
  • 1/2 lingurita cu busuioc uscat
  • 1/2 lingurita cu cimbru
  • 1 lingura ulei cu masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 ceapa sau o mana de arpagic
  • 1 cana cu supa de carne
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Pune cotletele de miel in marinata (vezi mai jos).
  2. Lasa-le peste noapte in vas acoperit cu folie de aluminiu.
  3. A doua zi, scoate cotletele de miel si lasa-le sa se scurga pe un servet de hartie.
  4. Pune la incins uleiul intr-o tigaie si frige cotletele de miel pe fiecare parte.
  5. Patru minute sunt indeajuns pentru a fi zemoase.
  6. Daca le vrei mai bine fripte, lasa-le mai mult.
  7. Scoate-le din tigaie pe un platou.
  8. In aceeasi tigaie, caleste ceapa sau arpagicul taiat, adauga ierburile aromatice, zeama de lamaie, supa, otetul balsamic, usturoiul pisat, sare si piper.
  9. Lasa pe foc pana scade sosul la jumatate.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes