skip to main |
skip to sidebar
Cotlete de miel cu sos de lamaie
Iti trebuie:
- 8 cotlete mici de miel ( sau berbecut )
- 1 lamaie
- 2 catei de usturoi
- 1/2 lingurita cu rozmarin uscat
- 1/2 lingurita cu busuioc uscat
- 1/2 lingurita cu cimbru
- 1 lingura ulei cu masline
- 1 lingura otet balsamic
- 1 ceapa sau o mana de arpagic
- 1 cana cu supa de carne
- sare
- piper.
Pregatesti asa:
- Pune cotletele de miel in marinata (vezi mai jos).
- Lasa-le peste noapte in vas acoperit cu folie de aluminiu.
- A doua zi, scoate cotletele de miel si lasa-le sa se scurga pe un servet de hartie.
- Pune la incins uleiul intr-o tigaie si frige cotletele de miel pe fiecare parte.
- Patru minute sunt indeajuns pentru a fi zemoase.
- Daca le vrei mai bine fripte, lasa-le mai mult.
- Scoate-le din tigaie pe un platou.
- In aceeasi tigaie, caleste ceapa sau arpagicul taiat, adauga ierburile aromatice, zeama de lamaie, supa, otetul balsamic, usturoiul pisat, sare si piper.
- Lasa pe foc pana scade sosul la jumatate.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu