skip to main |
skip to sidebar
Friptura gustoasa de berbecut
Iti trebuie:
- 6 cotlete de berbecut
- 4 catei de usturoi
- 200 ml vin rosu
- 1 lingurita rozmarin
- 4 frunze de salvie
- 2 linguri miere
- 4 lingurite otet balsamic
Pregatesti asa:
- Speli bine cotletele de berbecut.
- Intr-un vas amesteci cinci linguri cu ulei de masline, usturoiul pisat, rozmarinul, salvia, putina sare.
- Tavaleste cotletele in acest amestec si da-le la rece pentru 20 de minute.
- Rumeneste (fara ulei) cotletele, scoate-le, iar in sosul ramas in tigaie, adauga otetul balsamic, vinul, mierea si putina apa (de preferat, supa de legume), da in clocot si stinge focul.
- Servesti friptura de berbecut cu o garnitura de orez cu legume.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu