Friptura gustoasa de berbecut

Iti trebuie:

  • 6 cotlete de berbecut
  • 4 catei de usturoi
  • 200 ml vin rosu
  • 1 lingurita rozmarin
  • 4 frunze de salvie
  • 2 linguri miere
  • 4 lingurite otet balsamic
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cotletele de berbecut.
  2. Intr-un vas amesteci cinci linguri cu ulei de masline, usturoiul pisat, rozmarinul, salvia, putina sare.
  3. Tavaleste cotletele in acest amestec si da-le la rece pentru 20 de minute.
  4. Rumeneste (fara ulei) cotletele, scoate-le, iar in sosul ramas in tigaie, adauga otetul balsamic, vinul, mierea si putina apa (de preferat, supa de legume), da in clocot si stinge focul.
  5. Servesti friptura de berbecut cu o garnitura de orez cu legume.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes