Iti trebuie:
- 1 kg piept dezosat de pui
- 1 kg pulpa de porc
- 2 linguri ulei
- cativa catei de usturoi
- 2 broccoli
- 2 linguri mustar
- 1 lamaie
- 150 g caise uscate
- 1 pahar vin
- condimente (cimbru, busuioc, foi de dafin, nucsoara, piper)
- sare
- Speli carnea de porc, o impanezi cu usturoi, o ungi cu mustar, o stropesti cu zeama de lamaie si presari condimente si sare dupa gust.
- Procedezi la fel cu carnea de pui, fara sa o impanezi cu usturoi.
- Lasi ambele bucati de carne in frigider, pana a doua zi.
- Tot de seara pui la inmuiat caisele in apa.
- Intr-o tigaie cu fundul gros, inabusi carnea de porc in ulei si putina apa, pana cand se inmoaie si se patrunde bine, apoi adaugi vinul si caisele si continui sa le inabusi acoperit, 10 minute.
- Cand sunt gata, lasi carnea sa se mai raceasca si o tai felii.
- In acest timp, prepari pieptul de pui in cuptor, la foc mediu.
- Cureti broccoli, desfaci buchetele si le speli, apoi le fierbi in aburi 5-10 minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu