skip to main |
skip to sidebar
Paste cu ficatei de pui
Iti trebuie:
- 400 g paste de orice orma
- 400 g ficatei proaspeti de pui
- 1 ceapa rosie
- 3 catei de usturoi
- salvie
- 1 legatura mica patrunjel verde
- sare
- piper
- 2 linguri ulei de masline
- 40 g unt
- 6 linguri vin alb
Pregatesti asa:
- Speli bine ficateii, ii tai in bucatele mai mici si ii pui sa se scurga bine de apa intr-o strecuratoare.
- Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins.
- Cand ceapa devine sticloasa, adaugi si usturoiul tocat marunt.
- Dupa cateva secunde adaugi si ficateii si lasi sa se rumeneasca frumos.
- Adaugi apoi salvia uscata si maruntita bine, patrunjelul tocat marunt, sare, piper, unt si vinul si lasi sa fiarba la foc mic.
- Pui pastele la fiert in apa fiarta in care ai pus o lingurita de sare si una de ulei si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
- Dupa ce pastele au fiert, le scurgi bine de apa si le adaugi in sosul cu ficatei.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu