Pizza cu salam si ciuperci

Pentru blat iti trebuie:

  • 350 g faina alba
  • 150 ml lapte
  • 30 g drojdie
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 tub branza topita
  • 2 ardei capia
  • 6 ciuperci
  • 300 g salam feliat subtire
  • 1 carnacior afumat
  • 125 g cascaval ras
  • 1 conserva rosii
  • porumb
  • masline
  • oregano
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Desfaci drojdia in lapte caldut, adaugi un praf de sare, zaharul, uleiul, putina faina si formezi o maia pe care o lasi sa creasca la loc caldut.
  2. Cand maiaua creste adaugi faina si framanti bine un aluat consistent si omogen.
  3. Il ungi cu putin ulei si lasi aluatul sa creasca la loc caldut.
  4. Rosiile din conserva le toci cubulete, adaugi putina sare, putin zahar, piper, oregano si amesteci bine.
  5. Intinzi blatul de pizza intr-o tava tapetata cu faina si il ungi cu sosul de rosii.
  6. Dai blatul la cuptor circa 5 minute, dupa care il scoti si asezi branza topita, salamul, ardeii capia taiati fasii, ciupercile taiate feliute, carnaciorul taiat rondele subtiri, cascavalul ras, masline,porumb si dai pizza la cuptor pentru 30-40 de minute.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes