Pentru blat iti trebuie:
- 1 tub branza topita
- 2 ardei capia
- 6 ciuperci
- 300 g salam feliat subtire
- 1 carnacior afumat
- 125 g cascaval ras
- 1 conserva rosii
- porumb
- masline
- oregano
- sare
- piper
- Desfaci drojdia in lapte caldut, adaugi un praf de sare, zaharul, uleiul, putina faina si formezi o maia pe care o lasi sa creasca la loc caldut.
- Cand maiaua creste adaugi faina si framanti bine un aluat consistent si omogen.
- Il ungi cu putin ulei si lasi aluatul sa creasca la loc caldut.
- Rosiile din conserva le toci cubulete, adaugi putina sare, putin zahar, piper, oregano si amesteci bine.
- Intinzi blatul de pizza intr-o tava tapetata cu faina si il ungi cu sosul de rosii.
- Dai blatul la cuptor circa 5 minute, dupa care il scoti si asezi branza topita, salamul, ardeii capia taiati fasii, ciupercile taiate feliute, carnaciorul taiat rondele subtiri, cascavalul ras, masline,porumb si dai pizza la cuptor pentru 30-40 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu