skip to main |
skip to sidebar
Portocale in aluat de clatite
Iti trebuie:
- 6 portocale
- 400 g faina
- 4 oua
- 300 ml lapte
- putin bicarbonat
- 1 lingura unt
- apa minerala
- 5 linguri zahar
- 2 lingurite zahar vanilat
Pregatesti asa:
- Bati ouale bine cu un praf de sare.
- Adaugi untul topit, zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul stins in intr-o lingura zeama de portocale, laptele, putina apa minerala si faina.
- Amesteci energic pana cand obtii un aluat de clatite omogen si mai consistent.
- Lasi compozitia de clatite sa se odihneasca circa 30 de minute.
- Speli portocalele, le cureti de coaja, le tai felii si inmoi fiecare felie de portocala in aluatul de clatite.
- Prajesti feliile de portocale imbracate in ulei incins.
- Scoti pe hartie de bucatarie pentru a elimina excesul de ulei.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu