Piept de porc la tuci cu mamaliguta

Iti trebuie:

  • 4 fasii de piept de porc mai subtiri
  • sare
  •  piper
  • ulei
  • malai
  • usturoi
  • muraturi.

Pregatesti asa:
  1. Bucatile de carne se spala se sterg si se pun la prajit intr-un tuci intr-o cantitate mai mare de ulei.
  2. Se acopera cu un capac si se mai pune cate putina apa din cand in cand pana cand carnea s-a inmuiat.
  3. Se potriveste de sare si piper.
  4. Cand e gata rumenita se scoate pe o farfurie si se tine la cald pana la servire.
  5. Se prepara acum mamaliguta.
  6. Friptura se poate servi cu mujdei sau cu muraturi.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes