Intr-un vas mai inalt pui la fiert apa cu un praf de sare si o lingura de ulei.
Cand apa da in clocot adaugi pastele si lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
Dupa ce au fiert, le treci sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
Dupa ce s-au scurs bine le amesteci cu o lingura de unt.
Se bate un ou cu un praf de sare si lapte si se adauga peste paste.
Se spala bine pieptul de pui, se trece prin masina de tocat carne si se condimenteaza cu sare si piper.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit intr-o lingura de ulei.
Se adauga si carnea tocata, usturoiul pisat, se lasa sa se rumeneasca putin carnea tocata, se adauga bulionul, se mai lasa doua minute si se ia de pe foc.
Intr-un vas de cuptor uns cu unt, se aseaza jumatate din cantitatea de paste, carnea tocata, celelalte paste si se unge deasupra cu smantana si cateva cubulete mici de unt.
Se da la cuptor pentru 30 de minute.
La final se presara deasupra cascaval ras si patrunjel verde tocat marunt.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu