skip to main |
skip to sidebar
Paste cu carne de pui
Iti trebuie:
- 400 g paste
- 400 g piept de pui
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
- 1/2 ceapa
- 2 linguri bulion
- 1 ou
- 1 ceasca lapte
- 2 linguri unt
- 6 linguri smantana pentru gatit
- cascaval ras
- patrunjel verde
Pregatesti asa:
- Intr-un vas mai inalt pui la fiert apa cu un praf de sare si o lingura de ulei.
- Cand apa da in clocot adaugi pastele si lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
- Dupa ce au fiert, le treci sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
- Dupa ce s-au scurs bine le amesteci cu o lingura de unt.
- Se bate un ou cu un praf de sare si lapte si se adauga peste paste.
- Se spala bine pieptul de pui, se trece prin masina de tocat carne si se condimenteaza cu sare si piper.
- Ceapa se toaca marunt si se pune la calit intr-o lingura de ulei.
- Se adauga si carnea tocata, usturoiul pisat, se lasa sa se rumeneasca putin carnea tocata, se adauga bulionul, se mai lasa doua minute si se ia de pe foc.
- Intr-un vas de cuptor uns cu unt, se aseaza jumatate din cantitatea de paste, carnea tocata, celelalte paste si se unge deasupra cu smantana si cateva cubulete mici de unt.
- Se da la cuptor pentru 30 de minute.
- La final se presara deasupra cascaval ras si patrunjel verde tocat marunt.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu