skip to main |
skip to sidebar
Pizza taraneasca
Iti trebuie:
- 1 borcan ciuperci
- ketchup picant
- 200 g kaizer
- 10 felii parizer cu sunca
- 150 g cascaval afumat
- 1 rosie
- 1 ceapa
- 1 ardei verde gras
- 25-30 masline
- coca de paine (lipie din comert).
Pregatesti asa:
- Ungi tava cu ulei si o tapetezi cu faina.
- Intinzi coca pe masa si daca se lipeste de mana, mai pui putina faina.
- lei cu sucitorul coca si o asezi in tava.
- Ungi coca cu ketchup iute, presari parizerul cu sunca taiat bucati mici de 1 cm/2 cm, apoi kaizerul taiat in bucati de 2cm/2 cm, felii foarte subtiri (transparente).
- Pui ciupercile spalate si taiate marunt (felii subtiri), apoi razi cascavalul peste tot.
- Pui felii foarte subtiri de rosii, ardei taiati fideluta, ceapa pestisori si maslinele, astfel incat sa fie cate una pe fiecare bucata taiata.
- Dai pizza la cuptor.
- Cand e gata, o servesti calda cu ketchup picant pe deasupra.
- Poti pune si putin piper, daca doresti.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu