Pizza taraneasca

Iti trebuie: 

  • 1 borcan ciuperci
  • ketchup picant
  • 200 g kaizer
  • 10 felii parizer cu sunca
  • 150 g cascaval afumat
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde gras
  • 25-30 masline
  • coca de paine (lipie din comert).
Pregatesti asa: 
  1. Ungi tava cu ulei si o tapetezi cu faina.
  2. Intinzi coca pe masa si daca se lipeste de mana, mai pui putina faina.
  3. lei cu sucitorul coca si o asezi in tava.
  4. Ungi coca cu ketchup iute, presari parizerul cu sunca taiat bucati mici de 1 cm/2 cm, apoi kaizerul taiat in bucati de 2cm/2 cm, felii foarte subtiri (transparente).
  5. Pui ciupercile spalate si taiate marunt (felii subtiri), apoi razi cascavalul peste tot.
  6. Pui felii foarte subtiri de rosii, ardei taiati fideluta, ceapa pestisori si maslinele, astfel incat sa fie cate una pe fiecare bucata taiata.
  7. Dai pizza la cuptor.
  8. Cand e gata, o servesti calda cu ketchup picant pe deasupra.
  9. Poti pune si putin piper, daca doresti.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes