Iti trebuie:
- 100 g zmeura
- 100 g capsuni
- 100 g coacaze rosii
- 150 g visine
- 100 g zahar
- Se separa albusurile de galbensuri asigurandu-te ca ouale sunt proaspete.
- Se pregateste un vas pentru bain marie.
- Se pun ciocolata rupta bucati, untul si galbenusurile in vasul asezat pe bain marie si se amesteca usor.
- Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
- Apoi, albusurile se pun cu delicatete in ciocolata topita si un pic racita, amestecand de jos in sus.
- Se da la rece pentru 4 ore.
- Pentru sosul de fructe se mixeaza fructele si se adauga zaharul, putin cate putin.
- Se lasa la rece pana in momentul servirii.
- Se serveste spuma pusa in pahare alternativ cu sosul de fructe si presarata cu fulgi de ciocolata neagra.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu