skip to main |
skip to sidebar
Pulpa de vitel invelit in prosciutto
Iti trebuie:
- 10 felii subtiri pulpa de vitel
- 70 g unt
- 10 felii subtiri prosciutto crudo
- 10 frunze de salvie
- 225 ml vin alb sec
- sare
- piper.
Pregatesti asa:
- Curatati carnea de pielite si tendoane.
- Infasurati-o in folie si bateti-o bine cu ciocanul de snitele pentru a se intinde si a se fragezi.
- Puneti apoi pe fiecare felie de carne cate o felie de prosciutto crudo si peste aceasta o frunza de salvie.
- Prindeti cu o scobitoare si presarati cu sare si piper, dupa gust.
- Incingeti intr-o tigaie mare untul si puneti la prajit feliile de carne.
- Prajiti-le la foc potrivit spre mare, cate 2 minute pe fiecare parte.
- Puneti apoi vinul si lasati sa se inabuse la foc mare inca 1 -2 minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu