Pentru aluat iti trebuie:
- 300 g faina
- 25 g drojdie
- 20 ml ulei
- 30 ml apa minerala
- un praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
- 2 dovlecei
- 150 g ciuperci
- 100 g cascaval de post
- 100 g piure de rosii
- cimbru verde si uscat
- o ceapa rosie
- 2-3 fire ceapa verde
- 300 g rosii cherry
- salata verde.
Pregatesti asa:
- Se cerne faina intr-un bol , se face o gaura la mijloc si se adauga drojdia, sarea, apa minerala si uleiul.
- Compozitia se framanta pana cand se obtine o coca potrivita.
- Se acopera cu un servet si se lasa la dospit.
- Separat, se pregatesc ingredientele.
- Se curata dovleceii, se taie rondele si se calesc in putin unt.
- Rosiile se taie rondele si se condimenteaza cu sare si piper.
- Ciupercile se curata, se spala si se taie feliute.
- Se ia coca, se intinde pe o planseta si se aranjeaza in tava.
- Se unge cu piureul de rosii, se presara cimbru uscat si apoi se aranjeaza celelalte ingrediente, dupa preferinta.
- Pe deasupra, se presara cascaval ras.
- Se introduce tava in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa sa se rumeneasca.
- Dupa ce s-a copt se serveste cu frunze de salata verde si rondele de ceapa rosie si verde.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu