skip to main |
skip to sidebar
Friptura de vita
Iti trebuie:
- 4 felii muschi de vita
- 1 lingura otet
- sare
- piper
- 3 linguri ulei de masline
- usturoi
- verdeata
Pregatesti asa:
- Iei fiecare felie de muschiulet, o speli bine, o stergi cu un prosop de bucatarie si ungi fiecare felie cu ulei de masline si putin mustar.
- Condimentezi cu sare si piper si le pui la frigider pentru 30 de minute.
- Prajesti carnea in ulei incins cate 4 minute pe fiecare parte.
- Le scoti si le lasi pe o farfurie la cald.
- In uleiul in care s-au prajit feliile de carne, pui o lingura de otet si amesteci, apoi adaugi usturoiul, dupa gust si o lingura de patrunjel verde tocat fin.
- Le fierbi cateva minute, dupa care rastorni peste muschiuletul de vita.
- Servesti acest preparat cu o garnitura de orez sau cartofi natur.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu