skip to main |
skip to sidebar
Paste cu sunca si sos de verdeata
Iti trebuie:
- 300 g sunca putin afumata
- 400 g paste
- 2 linguri unt
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura faina
- 250 ml lapte
- 200 ml smantana lichida
- 100 g cascaval ras
- sare
- piper
- 1/2 legatura marar
Pregatesti asa:
- Intr-un vas mai inalt pui apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si una de ulei.
- Cand apa incepe sa fiarba pui pastele la fiert si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
- Dupa ce au fiert pastele, le treci sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
- Intr-o tigaie pui la incins untul.
- Cand untul incepe sa sfaraie, adaugi faina in ploaie si amesteci energic.
- Adaugi laptele putin cate putin si amesteci bine pentru a nu se forma cocoloase.
- Adaugi si smantana, cascavalul ras si lasi sosul la foc mic avand grija sa amesteci mereu.
- Adaugi si mararul tocat fin, sunca taiata cubulete si condimentezi cu sare si piper.
- Servesti pastele cu sosul de marar si sunca.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu