Paste cu sunca si sos de verdeata

Iti trebuie:

  • 300 g sunca putin afumata
  • 400 g paste
  • 2 linguri unt
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • 250 ml lapte
  • 200 ml smantana lichida
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura marar
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas mai inalt pui apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si una de ulei.
  2. Cand apa incepe sa fiarba pui pastele la fiert si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  3. Dupa ce au fiert pastele, le treci sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
  4. Intr-o tigaie pui la incins untul.
  5. Cand untul incepe sa sfaraie, adaugi faina in ploaie si amesteci energic.
  6. Adaugi laptele putin cate putin si amesteci bine pentru a nu se forma cocoloase.
  7. Adaugi si smantana, cascavalul ras si lasi sosul la foc mic avand grija sa amesteci mereu.
  8. Adaugi si mararul tocat fin, sunca taiata cubulete si condimentezi cu sare si piper.
  9. Servesti pastele cu sosul de marar si sunca.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes