Briose cu fulgi de ciocolata

Iti trebuie:

  • 200 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 ou
  • 200 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g unt
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 3 linguri fulgi de ciocolata
Pregatesti asa:
  1. Inainte de pregatirea retetei lasi untul cateva minute la temperatura camerei pana cand acesta se inmoaie.
  2. Freci oul cu untul moale, adaugi zaharul si esenta de vanilie, laptele, faina, praful de copt si mixezi pana se omogenizeaza.
  3. Pui fulgii de ciocolata si amesteci bine.
  4. Trebuie sa obtii un aluat de textura unui aluat de chec, de pandispan.
  5. Daca aluatul este prea moale, mai adaugi faina iar in caz contrar mai adaugi lapte.
  6. Umpli doar 3/4 cu aluat formele de briose, pentru ca ele vor creste la copt.
  7. Le asezi pe o tava si le introduci in cuptorul preincalzit la 180 de grade celsius, pentru 20-25 de minute.
  8. Trebuie sa se rumeneasca putin.
  9. Le scoti din forme, le lasi sa se raceasca si le decorezi dupa preferinta.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes