skip to main |
skip to sidebar
Briose cu fulgi de ciocolata
Iti trebuie:
- 200 g faina
- 150 g zahar
- 1 ou
- 200 ml lapte
- 1 plic praf de copt
- 100 g unt
- 1 lingura esenta de vanilie
- 3 linguri fulgi de ciocolata
Pregatesti asa:
- Inainte de pregatirea retetei lasi untul cateva minute la temperatura camerei pana cand acesta se inmoaie.
- Freci oul cu untul moale, adaugi zaharul si esenta de vanilie, laptele, faina, praful de copt si mixezi pana se omogenizeaza.
- Pui fulgii de ciocolata si amesteci bine.
- Trebuie sa obtii un aluat de textura unui aluat de chec, de pandispan.
- Daca aluatul este prea moale, mai adaugi faina iar in caz contrar mai adaugi lapte.
- Umpli doar 3/4 cu aluat formele de briose, pentru ca ele vor creste la copt.
- Le asezi pe o tava si le introduci in cuptorul preincalzit la 180 de grade celsius, pentru 20-25 de minute.
- Trebuie sa se rumeneasca putin.
- Le scoti din forme, le lasi sa se raceasca si le decorezi dupa preferinta.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu