Gogosi

Iti trebuie:

  • 200 ml apa minerala
  • 50 g unt
  • un praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 150 g faina
  • 30 g amidon
  • 4 oua
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina impreuna cu amidonul.
  2. Pui apa la fiert impreuna cu zaharul, untul, sarea,zaharul vanilat si coaja de lamaie.
  3. Iei vasul de pe foc si adaugi faina si amidonul, amestecand bine.
  4. Dai deoparte compozitia, iar cand s-a racit putin, adaugi ouale pe rand, amestecand bine pentru a nu se face cocoloase.
  5. Dupa ce compozitia s-a racit total, prin amestecare, iei cu o lingura aluat si apoi prajesti gogoselele in ulei incins.
  6. Cand le scoti, le treci prin miere sau le pudrezi cu zahar pudra.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes