skip to main |
skip to sidebar
Gogosi
Iti trebuie:
- 200 ml apa minerala
- 50 g unt
- un praf de sare
- 2 linguri zahar
- 3 plicuri zahar vanilat
- coaja rasa de la o lamaie
- 150 g faina
- 30 g amidon
- 4 oua
Pregatesti asa:
- Cerni faina impreuna cu amidonul.
- Pui apa la fiert impreuna cu zaharul, untul, sarea,zaharul vanilat si coaja de lamaie.
- Iei vasul de pe foc si adaugi faina si amidonul, amestecand bine.
- Dai deoparte compozitia, iar cand s-a racit putin, adaugi ouale pe rand, amestecand bine pentru a nu se face cocoloase.
- Dupa ce compozitia s-a racit total, prin amestecare, iei cu o lingura aluat si apoi prajesti gogoselele in ulei incins.
- Cand le scoti, le treci prin miere sau le pudrezi cu zahar pudra.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu