Pentru aluat iti trebuie:
- 200 g faina
- 1 ou
- drojdie cat o nuca
- 1/2 pahar lapte
- sare
- 1/2 lingurita zahar.
Pentru umplutura iti trebuie:
- 200 g ciuperci din conserva
- 100 g cascaval sau telemea
- 2-3 carnati
- 4-5 felii subtiri de sunca
- 1 ou
- 2 linguri pasta de tomate
- sare
- piper
- vegeta
- zahar.
Pregatesti asa:
- Faci o maia din drojdie, zahar, 1 lingura faina si una de lapte si o lasi la crescut timp de 10 minute, apoi o amesteci cu toate ingredientele pentru aluat, pui si un praf de sare, framanti bine si lasi la dospit alte 15 minute.
- Pregatesti intre timp umplutura: speli bine ciupercile si le tai marunt, cascavalul il dai pe razatoare, iar carnatii ii tai felii.
- Separat, amesteci pasta de tomate cu 1/2 lingurita de zahar si condiment, sare si piper dupa gust. intinzi apoi aluatul intr-o tava rotunda unsa cu margarina, pui peste el pasta de tomate, ciupercile, carnatii, feliile de sunca si la sfarsit oul batut, amestecat cu cascavalul ras.
- Dai pizza la cuptor pentru 25 de minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu