skip to main |
skip to sidebar
Friptura festiva de vita
Iti trebuie:
- 6 felii antricot de vita
- 1 ananas
- 150 g unt
- 250 g branza brie
- 3 linguri ulei de masline
- cimbru verde
- sare
- piper
- 300 ml vin rosu
- 2 frunze salvie
Pregatesti asa:
- Se spala bine antricotul de vita, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si salvie si se pune intr-o cratita.
- Se adauga o jumatate din cantitatea de unt, uleiul de masline si vinul.
- Se acopera cu un capac si se fierb la foc potrivit.
- Cat timp se fierbe carnea, se curata ananasul, se feliaza si se unge cu unt.
- Se stropeste cu 1-2 lingurite de vin si se caleste in tigaie.
- Dupa ce s-au patruns feliile de carne, se servesc cu ananas si branza brie.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu