Friptura festiva de vita

Iti trebuie:

  • 6 felii antricot de vita
  • 1 ananas
  • 150 g unt
  • 250 g branza brie
  • 3 linguri ulei de masline
  • cimbru verde
  • sare
  • piper
  • 300 ml vin rosu
  • 2 frunze salvie
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine antricotul de vita, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si salvie si se pune intr-o cratita.
  2. Se adauga o jumatate din cantitatea de unt, uleiul de masline si vinul.
  3. Se acopera cu un capac si se fierb la foc potrivit.
  4. Cat timp se fierbe carnea, se curata ananasul, se feliaza si se unge cu unt.
  5. Se stropeste cu 1-2 lingurite de vin si se caleste in tigaie.
  6. Dupa ce s-au patruns feliile de carne, se servesc cu ananas si branza brie.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes