migdale( trebuie prajite in ulei vegetal de preferinta)
Pentru marinat iti trebuie:
1 lingurita de sare
1 lingurita de piper alb
1 lingura de amidon de porumb
1 lingura de sos de soia
1 ou
Pentru sos iti trebuie:
1 lingura de otet de orez
1 lingura de sos de soia
1 lingura sos sherry
1/2 de lingura de sare
1 lingura de zahar
1/2 de lingura de amidon de porumb
Pregatesti asa:
Prajiti migdalele in ulei vegetal timp de 2-3 minute, pentru a le face crocante, dupa aceea punetile pe un prosop si lasatile-le sa stea 5 minute.
Taiati puiul in cubulete de 1 cm.
Combinati ingredientele marinatei, puneti puiul si amestecati bine.
Lasati-l sa stea jumatate de ora.
Puneti uleiul in tigaie, puneti puiul si agitati tigaia,pana ce puiul se rumeneste.
Dupa, care scoateti puiul si lasati-l sa se usuce bine.
Puneti in tigaie bambusul, ardeiul ceapa si ghimbirul si agitati-le un minut, ca legumele sa ajunga crocante.
Combinati ingredientele sosului, puneti-le intr-un bol, amestecati-le bine dupa care puneti-le in tigaie si lasati sosul sa fiarba, dupa care puneti peste sosoul fiert puiul.
Agitati tigaia, pana ce puiul este acoperit cu sos, dupa care puneti migdalele si amestecati bine.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu