skip to main |
skip to sidebar
Gogosi coapte
Iti trebuie:
- 200 g faina
- 1 pliculet praf de copt
- 400 ml lapte
- 50 g unt moale
- 3 oua
- un praf de sare
- esenta de vanilie
- coaja rasa de lamaie
- 3 pliculete zahar vanilat
Pregatesti asa:
- Bati ouale bine cu un praf de sare.
- Adaugi usor laptele, untul si continui sa bati cu ajutorul unui tel.
- Adaugi faina cernuta praful de copt, toata odata amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase.
- Adaugi esenta de vanilie, zaharul vanilat si continui sa amesteci.
- Ungi o tava de briose cu putin ulei si o introduci cateva minute la cuptor pentru a fi incinsa.
- Umpli formele putin peste jumatatea volumului, cu compozitia pregatita.
- Introduci din nou tava in cuptor cu atentie si o lasi pentru aproximativ 40 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu