skip to main |
skip to sidebar
Friptura de porc ca la bunica acasa
Iti trebuie:
- 1 kg pulpa de porc
- 120 g untura
- 1 ceapa
- 3-4 linguri de boia dulce
- 150 g costita afumata
- 1-2 linguri faina
- 300 g ciuperci
- 6 linguri de smantana
- 100 ml vin
- 7-8 catei usturoi
- sare
- patrunjel.
Pregatesti asa:
- Tai carnea in 6 felii, le sarezi si le bati ca pentru snitele.
- Ceapa si ciupercile le tai marunt, iar costita o tai cubulete.
- Prajesti bucatile de carne in untura, pe ambele parti.
- Le scoti si calesti in grasime ceapa, ciupercile, costita.
- Adaugi boia si sare.
- Stingi totul cu apa.
- In acest sos, pui friptura sa fiarba la foc mic.
- La urma pui usturoiul, vinul si dupa 1-2 minute, iei de pe foc.
- Servesti friptura cu smantana si cu verdeata tocata.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu