skip to main |
skip to sidebar
Friptura cu legume murate si ciuperci
Iti trebuie:
- 1 kg pulpa de porc
- 1 cutie de ciuperci
- 2 gogosari murati
- 2 castraveti murati
- 2 buchetele de conopida murata
- mustar
- 1 lingurita otet
- 1/2 lingurita zahar
- 1 foaie de dafin
- 5-6 catei de usturoi
- 1 pahar de ulei
- sare.
Pregatesti asa:
- Speli carnea, o tai felii, le ungi cu mustar si le lasi la rece sa se fragezeasca timp de 20 de minute.
- Intre timp tai fasii gogosarii si castravetii murati, iar ciupercile le scurgi de zeama si le treci sub un jet de apa rece.
- Asezi apoi friptura intr-o tava, pui toate legumele si ciupercile si torni uleiul si putina apa.
- Cureti usturoiul, il tai marunt, ii presari peste came, pui si sare dupa gust si foaia de dafin si dai tava la cuptor pentru 35-40 de minute.
- Scoti friptura din cand in cand si o stropesti cu sosul din tava.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu