skip to main |
skip to sidebar
Spuma de caise
Iti trebuie:
- 400 g caise
- 10 g gelatina
- 300 ml frisca
- 1 albus de ou
- 2 linguri zahar
- 60 g fistic
- 100 ml lichior de caise
Pregatesti asa:
- Speli bine caisele, le cureti de samburi, le scurgi bine de apa, le toci cubulete mici si le pui la marinat in lichiorul de caise si zaharul.
- Pui gelatina la inmuiat in 100 ml apa rece.
- Mixezi frisca pana cand se intareste.
- Bati albusul de ou spuma tare cu un praf de sare.
- Mixezi caisele marinate cu mixerul vertical pana cand obtii un piure de fructe fin.
- Adaugi peste piureul de caise frisca si amesteci cu ajutorul unei spatule.
- Adaugi si fisticul maruntit, spuma de albus si amesteci usor.
- Adaugi si gelatina inmuiata, amesteci bine si dupa pui spuma de caise la rece pentru minim o ora.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu