Spuma de caise

Iti trebuie:

  • 400 g caise
  • 10 g gelatina
  • 300 ml frisca
  • 1 albus de ou
  • 2 linguri zahar
  • 60 g fistic
  • 100 ml lichior de caise
Pregatesti asa:
  1. Speli bine caisele, le cureti de samburi, le scurgi bine de apa, le toci cubulete mici si le pui la marinat in lichiorul de caise si zaharul.
  2. Pui gelatina la inmuiat in 100 ml apa rece.
  3. Mixezi frisca pana cand se intareste.
  4. Bati albusul de ou spuma tare cu un praf de sare.
  5. Mixezi caisele marinate cu mixerul vertical pana cand obtii un piure de fructe fin.
  6. Adaugi peste piureul de caise frisca si amesteci cu ajutorul unei spatule.
  7. Adaugi si fisticul maruntit, spuma de albus si amesteci usor.
  8. Adaugi si gelatina inmuiata, amesteci bine si dupa pui spuma de caise la rece pentru minim o ora.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes