Pentru aluat iti trebuie:
- 300 g faina
- un praf de sare
- 15 g drojdie
- 20 ml ulei
- 30 ml apa minerala
- 1 ou.
Pentru umplutura iti trebuie:
- 300 g piept de pui
- un ananas mai mic
- 3 ardei capia
- un ardei gras
- o legatura rosii cherry
- 100 g cascaval
- o crenguta de busuioc verde
- 3 linguri pasta picanta de ardei.
Pregatesti asa:
- Se cerne faina intr-un bol, se face o gaura la mijloc si se adauga sarea, oul, drojdia dospita in putin lapte, uleiul si apa minerala.
- Se amesteca usor pana se obtine o coca.
- Se lasa sa creasca.
- Intre timp, se taie pieptul de pui si se caleste in putin ulei, cat sa capete o cruste aurie.
- Se curata ardeii, se spala si se taie fasii, apoi se calesc in tigaie, pana se inmoaie, dupa care se dau la rece.
- Ananasul se curata si se taie feliute potrivite.
- Se intinde coca cu sucitorul si se aranjeaza in tava de pizza.
- Se unge aluatul cu pasta picanta de ardei si se aranjeaza ingredientele.
- Se baga la cuptor, si dupa ce s-a rumenit, se scoate si se presara cascavalul ras si frunzulite de cimbru proaspat.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu