Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei de masline incins.
Dupa doua minute, adaugi si usturoiul tocat impreuna cu carnea de vita tocata.
Cand carnea devine albicioasa la culoare, adaugi rosiile decojite si taiate cubulete mici, pasta de tomare, sare, piper si lasi la foc mic circa 20 de minute.
Dupa 20 de minute, iei vasul de pe foc, lasi sa se racoreasca si adaugi oul si pesmetul.
Amesteci bine si lasi putin deoparte.
Separat, fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Intr-o tigaie, pui untul la incins, adaugi faina si amesteci energic pentru a nu se forma cocoloase.
Stingi cu laptele, continuand sa amesteci.
Dupa primul clocot, adaugi ouale batute bine, sare, piper si nucsoara.
Ungi un vas de yena cu unt, tapetezi cu pesmet, asezi jumatate din cantitatea de macaroane fierte si strecurate bine, sosul de carne, sosul alb si parmezan.
Pui restul macaroanelor, sos de carne, sos alb si parmezan.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu